Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که صبح امروز در سازمان مرکزی به منظور بررسی برنامه و بودجه سال مالی آینده دانشگاه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، گفت: راه و محور امام حسین (ع) خاموش‌شدنی نیست و خدا رو شاکریم که ملت بزرگ ایران همواره به نحو احسن و علیرغم محدودیت ها، چراغ این راه را روشن نگاه می دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جلسات هیأت امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: این جلسات در 31 استان به منظور بررسی بودجه سال مالی دانشگاه برگزار شد و امروز با برگزاری هیأت امنای استان تهران به کار خود پایان داد. همچنین جلسه هیأت امنای مرکزی دانشگاه به منظور تصویب نهایی بودجه در تاریخ 22 شهریورماه برگزار خواهد شد.

لزوم وجود نگاه استانی در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بنا دارد تا جلسات هیأت امنای استانی را قوی‌تر برگزار کند، گفت: در اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی، نگاه استانی به مدیریت دانشگاه وجود دارد که این نگاه باید کاملاً احیا شده و با برگزاری جدی تر جلسات هیأت امنای استانی، تقویت شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه 31 هیأت امنا و 31 هیأت اجرایی جذب در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، تصریح کرد: در بحث اعضای هیات علمی این نکته بسیار حائز اهمیت است که اعضای هیات علمی دانشگاه به استان های محل خدمت تعلق دارند، البته واحد دانشگاهی، محل خدمت عضو هیأت علمی است، اما اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی منتسب به استان هستند. این نگاه درخصوص رشته های دانشگاهی نیز وجود دارد. با تعاملاتی که با وزارت علوم انجام شده، آنها نیز پذیرفته‌اند که به جای واحد دانشگاهی، نگاه استانی در دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشند.

دکتر طهرانچی در ادامه با بیان اینکه برنامه جامع راهبردی پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حال نهایی شدن و قابل ارائه به هیأت امنای مرکزی در جلسه آبان ماه است، گفت: در این برنامه دو نگاه وجود دارد؛ یک نگاه مبتنی بر سند دانشگاه اسلامی و نقشه جامع علمی کشور است که این نگاه تا سطح اقدامات و تاکتیک هایی که باید در دانشگاه وجود داشته باشد، ادامه پیدا می کند.

وی ادامه داد: در واقع این برنامه طیفی از طرح مسئله در سطح کلان و حل مسئله در سطح خرد را شامل می‌شود و به ارائه راهکار می‌رسد. برنامه مذکور ترکیبی از نگاه بالا به پایین و پایین به بالاست. زمانی که قسمت بالادستی برنامه انجام شد، استان ها و واحدها جایگاه خود را در برنامه پیدا کرده و مشارکت فعال خواهند داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: بررسی برنامه پنج ساله استان ها، موضوع بسیار مهمی است که در جلسات بعدی هیأت امنای استانی به آن پرداخته خواهد شد.

دکتر طهرانچی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در گذشته به صورت جزایر متفرق اداره می شد و هیچ ارتباطی بین اجزای شبکه‌ای دانشگاه وجود نداشت، اظهار داشت: یکی از عناصر بسیار مهم در دانشگاه آزاد اسلامی که دانشگاه های دیگر ندارند، شبکه ای بودن این دانشگاه است، بر این اساس باید یک پیوستگی در دو حوزه آموزش و پژوهش تحصیلات تکمیلی به وجود می آمد که با راه اندازی دو سامانه پژوهشیار و آموزشیار این هدف محقق شد.

وی ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی حدود 500 نقطه آموزشی شامل 263 واحد، 100 مرکز، 130 آموزشکده و 7 پردیس وجود دارد. این در حالی است که در این 500 نقطه، 500 نرم افزار جدا وجود داشت و باعث مشکلاتی برای دانشجویان می شد و با ره اندازی دو سامانه پژوهشیار و آموزشیار این مشکلات برطرف شد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه با همت مجموعه دانشگاه، در مرحله اول انجام این پیوستگی، پایان‌نامه ها به یکدیگر متصل شد، اظهار داشت: در سامانه «پژوهشیار» در حال حاضر بالغ بر 160 هزار کنشگر فعال وجود دارد و 80 هزار پایان‌نامه، 13 هزار رساله و 7 هزار پایان‌نامه پزشکی بارگذاری شده است. از برکات این تجمیع می توان به همگرایی بین سازمان ها و تحقیق و تحلیل مسائل اشاره کرد.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در سامانه پژوهشیار، بیش از 50 پایان‌نامه با موضوع عاشوراپژوهی ثبت شده که 38 پایان‎نامه در موضوع عاشورا و 13 پایان‌نامه در موضوع عزاداری است. این فرصت می تواند کمک کند تا یک نشست از عاشوراپژوهان کشور برگزار تا موضوع را بررسی کنند.

وی به ذکر نمونه هایی از این نوع پایان‌نامه ها پرداخت و گفت: بازتاب حماسه عاشورا در آثار شهید آوینی ، مضامین عاشورایی در شعر معاصر، تحلیلی بر مفهوم نمادهای عاشورایی ، تأثیرپذیری تعزیه از آیین های عاشورایی با تأکید بر چاوشی خوانی و امیرخوانی در واحد تنکابن و... از جمله پایان‌نامه هایی است که در موضوع عاشورا در حال انجام است.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه این پایان‌نامه ها با قرارگیری در کنار هم، معنا پیدا می کنند، تصریح کرد: در حال حاضر حدود 100 هزار دانشجو در این سامانه به صورت همزمان پایان‌نامه های خود را انجام می دهند و این اطلاعات در نهایت در کنار هم قرار گرفته و می تواند به چالش های کشور پاسخ دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی(آموزشیار)، گفت: این سامانه نیز یکی از اتفاقات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی است که از روز گذشته به طور رسمی آغاز به کار کرده است. یک میلیون دانشجو در این سامانه فعال هستند که کارنامه تحصیلی، شرایط مالی و دروس دانشجویان و... قابل پیگیری است. در واقع آموزشیار به صورت کاملاً یکپارچه، شفاف و روشن فعالیت می کند.

وی خاطرنشان کرد: ثبت دروس با کدینگ یکسان، شماره دانشجویی ثابت برای دانشجویان، مدیریت واحد در مدل شبکه‌ای دانشگاه، یکپارچگی و ارتباط داده ها، نظارت جامع آمار و... ازجمله ویژگی های سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) است.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه تمامی مسائل مربوط به پرداخت و تقسیط شهریه و دیگر موارد مالی از طریق این سامانه صورت می گیرد و هیچ‌گونه دریافتی خارج از این سامانه در واحدها انجام نخواهد شد، تأکید کرد: پیش از آغاز به کار سامانه آموزشیار، هیچ رویه یکسانی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی وجود نداشت که با راه‎‌اندازی این سامانه، مشکل مرتفع شد.در واقع با راه‌اندازی سامانه آموزشیار، تمامی امور دانشگاه یکپارچه شده و تا به امروز 7 میلیون داده در این سامانه بارگذاری شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از نکات مهم سامانه آموزشیار این است که در این سامانه هرگونه تقلب و جعل مدرک غیرممکن خواهد بود.

وی با بیان اینکه سه موضوع ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی از جمله منویات مقام معظم رهبری از دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: برای حفظ کیان دانشگاه، باید یکپارچگی در دانشگاه به وجود می آمد تا دانشگاه به صورت یکپارچه در راستای اهداف نظام و دو هدف ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی، عمل کند. در این دو سال، اقدامات بسیار کاربردی و مفیدی در این زمینه انجام شد که راه‌اندازی دو سامانه پژوهشیار و آموزشیار نیز در همین راستا بود.

دکتر طهرانچی در پایان تأکید کرد: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی باید در سال تحصیلی پیش رو، درجهت ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی تمام تلاش خود را به کار گیرد تا اتفاقاتی مهم و جدی در این حوزه رخ دهد. انتظار می رود واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقق این دو کلیدواژه که از راهبردهای اصلی دانشگاه است، تلاش کنند.

انتهای پیام/

108 / 167 دکتر طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار سامانه پژوهشیار هیئت امنای استان تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دکتر طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار سامانه پژوهشیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی هیأت امنای استانی هیأت امنای استان سامانه پژوهشیار سامانه آموزشیار پایان نامه ها دکتر طهرانچی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ دکتر علی سروری وجد در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: از سال ۹۸ با ابتکار دکتر تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است و این دفاتر در استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده اند.

وی در ادامه گفت: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه و فلسطین هستند و نسبت به دشمن مشترک ثابت القول هستند و محکم ایستاده اند مخصوصاً در ایام میلاد حضرت مسیح (ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در میلاد حضرت مسیح(ع)، آنها نیز پا به میدان گذاشتند و یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد و الحمدلله خیلی مفید و مؤثر بود.

سروری‌مجد افزود: حوادث اخیر که در دانشگاه‌هاي آمریکا همین امر را نشان می دهد وقتی مسئله انسانيت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می گیرد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت:  در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی و از حیث اداری و مالی و از نظر نظم و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است و سامانه های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

سروری‌مجد در ادامه از راه اندازی سامانه های پژوهش یار خبر داد و اظهار داشت: سامانه پژوهش یار برای کلیه فرایندهای پژوهشی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی انضباطی هایی که در حوزه پایان نامه ها و رساله ها در گذشته بوده خوشبختانه ساماندهی شده است و پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه ها داریم و سخت گیری هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و  آزمون های زبان هم به سختی پیگیری خواهد شد و تلاش می کنیم که افراد باسواد در دانشگاه آزاد اسلامي فارغ التحصیل شوند.

وی اضافه کرد: همچنین در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه اندازی سامانه حساب یار که راه اندازی شده اند مرتفع  شده و چک های بلا محل و پرداخت های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی اصلا امکان‌پذیر نیست.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو و ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته و ۱۵۰ هزار دانش آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه ها بوده که الحمدلله در ۴ و ۵ سال اخیر اتفاق افتاده است و همه چیز به صورت متمرکز رصد و کنترل می شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری بر ما در سه امر داشتند محقق شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور خاطر نشان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی بوده ابلاغیه مقام معظم رهبری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور بوده است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور شویم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کردیم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد الحمدلله روند قابل قبول و خوبی است که انشاءالله بتوانیم مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه دانشگاه را عملی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته دوم سوپر لیگ کاراته مردان
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد