Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی چگونگی فعالیت سامانه آموزشیار را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ایمان عطارزاده، مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی  در گفتگوی زنده اینستاگرامی در صفحه رسمی دانشگاه آزاد اسلامی درباره سامانه آموزشیار اظهار کرد: باتوجه به نیازهای دانشگاه در شیوه جدید آموزش، برگزاری کلاس‌ها به‌صورت آنلاین در پیش گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اکنون تجربیات خوبی در آموزش و آزمون آنلاین به‌دست آورده‌ایم. 

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوالات دانشجویان درباره تغییر روند کار با ایجاد سامانه جدید به نام آموزشیار گفت: دانشگاه آزاد به دلیل مطالبات واحدها برای آموزش مجازی، طرح نظام هوشمند و یکپارچه را در دستور کار قرار داد. 

عطارزاده ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی ۴۰۰ واحد در کشور دارد؛ برخی از واحدها سیستم آموزشی خوبی داشتند و برخی هم این‌طور نبودند. به همین دلیل آموزش مجازی با مشکلاتی مواجه بود. در سیستم جدید، دانشجو با یک شماره دانشجویی می‌تواند همه خدمات را به‌صورت یکپارچه دریافت کند. 

وی درباره مزایای این سیستم یکپارچه گفت: در این سیستم پرونده فارغ التحصیلی به سرعت صادر می‌شود و فرآیند صدور چندماهه به چند هفته تقلیل می‌یابد. نقل و انتقال دانشجویان سهل می‌شود. موقعیت میهمانی دانشجو هم به‌راحتی صورت می‌گیرد. همچنین سرفصل‌های متحد الشکل ایجاد می‌شود که همه واحدها براساس آن عمل خواهند کرد. 

خبر در حال تکمیل است...

عطارزاده اظهار کرد: در این سامانه صدور گواهی‌های نظیر اشتغال به تحصیل اتوماتیک صورت می‌گیرد و دیگر نیازی به اقدمات حضوری نیست. البته این قسمت‌ها روی سامانه هنوز راه اندازی نشده است و فعلاً در حد انتخاب واحد است. 

وی درباره آموزش الکترونیک افزود: ما براساس درخواست دانشجویان می‌خواهیم بهترین ارائه در آموزش الکترونیک را داشته باشیم. سامانه قبلی آموزش و شهریه بود اما در سامانه جدید مجموعه‌ای از خدمات به دانشجویان ارائه می‌شود. 

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی گفت: درترم آینده دو سامانه LMS را برای همه واحدها خواهیم داشت. درترم قبل سیستم‌های متعددی در دسترس بود. ترم آینده این‌گونه نخواند بود و کلاس‌ها با کیفیت بهتری ارائه می‌شود. 

عطارزاده افزود: آدرس سایت آموزشیار http://edu.iau.ac.ir/ است. در مرحله اول اطلاعات سامانه سیدا ۴ و سیدا ۷ در سامانه آموزشیار بارگذاری شد. سامانه‌های دیگر بعد از انتخاب واحدها بقیه سامانه‌ها به آموزشیار اضافه می‌شود. همه دانشجویان ورودی ۹۹ باید با سامانه آموزشیار انتخاب واحد کنند. 

وی گفت: دانشجویان می‌توانند در سامانه پاسخ http://pasokhgoo.iau.ir/ سؤالات خود را مطرح کنند. 

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: انتخاب واحد در ترم جدید تحصیلی به تفکیک استان‌ها انجام می‌شود. صرفاً ورود دانشجو براساس جدول استانی خواهد بود. دانشجویان در سایر زمان‌ها امکان ورود ندارند. سه نوبت ساعتی برای انتخاب واحد در نظر گرفته شده است. اطمینان خاطر می‌دهیم تا آخرین نفراتی که باید انتخاب واحد کنند امکانات لازم را فراهم می‌کنیم. 

عطارزاده اضافه کرد: دانشجویان در ورود اولیه کارنامه آموزشی و مالی خود را کنترل کنند اگر مغایرتی وجود داشت حتماً به واحدها اعلام کنند. ایرادات به سرعت رفع می‌شود. 

وی درباره درج نمرات بیان کرد: اگر اساتید نمرات را ثبت و نهایی کنند مشکلی برای دانشجویان وجود ندارد. ولی اساتیدی که نمرات را وارد و نهایی نکردند، نمره برای دانشجویان نمایش داده نمی‌شود.

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۵۱ هزار نمره برای دانشجویان ترم تابستان ۹۹ درج شده است. همچنین یک میلیون نمره برای ترم دوم ۹۸ ثبت شده است. برای نمرات جدیدی که ثبت می‌شود امکان اعتراض وجود دارد ولی برای نمراتی که از سیستم‌های دیگر انتقال داده شده امکان اعتراض وجود ندارد.

عطارزاده اظهار کرد: الگوریتمی برای ورود بر روی سایت گذاشته شده است. دانشجویان بر اساس آن وارد شوند. دانشجویانی که از انتقال استفاده کرده‌اند ممکن است مشکل داشته باشند چراکه دو شماره دانشجویی دارند، این دانشجویان می‌توانند با کارشناسان تماس بگیرند تا مشکلات حل شود. 

وی درباره پرداخت شهریه اعلام کرد: برخی از دانشجویان مانده بدهی از قبل داشتند که سایت باز است و می‌توانند پرداخت می‌کنند. برخی بدهی ندارند تا زمانی‌که ترم آغاز نشود سیستم پرداخت فعال نمی‌شود. قبلاً به محض ورود به سیستم شهریه ثابت را بدهکار می‌شدند. فعلاً ترم فعال نشده است. بعد از اجرای تقویم امکان پرداخت شهریه ثابت فراهم می‌شود. اگر فردا تنظیمات ترم جدید انجام شود دانشجویان می‌توانند پرداخت شهریه ثابت را انجام دهند و بعد براساس برنامه زمانبدی انتخاب واحد خود را داشته باشند.

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی درباره در نظر گرفتن سقف انتخاب واحد 20 گفت: یک دانشجو در شرایط عادی می‌تواند 20 واحد انتخاب کند. چون هنوز نمرات ثبت نشده و کارنامه‌ها نهایی نشده، سقف انتخاب واحد برای دانشجویان معدل الف یا ممتاز رعایت نشده است. 

عطارزاده بیان کرد: دانشجویان دوره‌های کارشناسی با معدل 12 و کارشناسی ارشد معدل زیر 14 می‌توانند برای ترمیم معدل حداکثر ۳ درس یا ۶ واحد تکراری را در ترم آینده بگیرند. 

وی در پاسخ به اینکه چرا سیدا را ادامه ندادید تا سایت آماده شود افزود: برای اینکه داده‌ها را انتقال دهیم باید از یک زمان مشخص سیستم قبلی متوقف شود تا داده‌ها به سیستم جدید انتقال یابد. دانشجویان نگران نباشند اطلاعات در سامانه قبلی ذخیره شده است و در صورت بروز مغایرت حتماً برطرف خواهد شد. اکنون سیستم سیدا فقط برای کارکنان فعال است تا اطلاعات را تطبیق دهند. 

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به اینکه چرا سامانه صندوق رفاه دانشجویی در سامانه فعال نیست، گفت: صندوق رفاه در حوزه مالی است. چون اول باید سیستم آموزش را بارگذاری می‌کردیم صندوق رفاه را در اولویت بعدی قرار دادیم، در ادامه سامانه صندوق رفاه فعال می‌شود. سامانه صندوق رفاه در اختیار واحدها قرار دارد که دانشجویان می‌تواند از آن استفاده کند. تقسیط شهریه در سامانه آموزشیار فعال است. بعد از تأیید آموزش و واحد تقسیط شهریه فعال می‌شود. سایر وام‌ها هم از طریق سامانه ساجد صورت می‌گیرد که دانشجویان به بانک‌ها معرفی می‌شوند. 

عطارزاده درباره آموزش به واحدها بیان کرد: در یک ماه گذشته آموزش به واحدها صورت گرفته است. ساده‌ترین نوع کارتابل در اختیار دانشجویان است. 

وی ادامه داد: از هفته گذشته امتحانات ترم تابستان به‌صورت آنلاین آغاز شده است و باقی‌مانده در روزهای آینده انجام می‌شود. 

مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی درباره پیش نیاز و هم نیاز دروس اعلام کرد: هر دانشجویی زمانی که اولین بار در دانشگاه ثبت نام می‌کند؛ جدول ترمیک دریافت می‌کند. در آن جدول مفهوم پیش نیاز و هم نیاز اعلام می‌شود. اکنون هم سرفصل‌ها یکپارچه در نظر گرفته شده پیش نیاز و هم نیاز هم تعریف شده است و این امر برای تمام واحدها یکسان است. این ترم استثنا هم دانشجو و هم کارشناسان آموزشی کنترل‌های لازم را انجام دهند. 

وی در ادامه خطاب به دانشجویان بیان کرد: بدهی‌های اشتباهی دانشجویان به‌زودی بعد از انتخاب واحد اصلاح می‌شود. ایرادی در انتخاب واحد دانشجویان پیش نمی‌آید دانشجویان فقط شهریه ثابت‌ترم جدید را پرداخت کنند. 

عطارزاده درباره تغییر رمز سامانه اضافه کرد: دسترسی ریست پسورد به مدیر فناوری اطلاعات واحدها داده شده است که دانشجویان می‌توانند در صورت لزوم با آنها تماس بگیرند. 

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی ایمان عطارزاده سامانه آموزشیار سامانه آموزشیار برای دانشجویان انتخاب واحد صندوق رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۱۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع استادان این دانشگاه بر لزوم همراهی، همکاری و تبیین طرح‌های اجرایی دانشگاه برای دانشجویان از سوی استادان برای دستیابی به موفقیت تأکید کرد.

وی، خطاب به استادان اظهار کرد: بنا به اقتضائات کاری، کمتر فرصت آشنایی و دیدار با شما عزیزان فراهم می‌شود و چه خوب است که مقدماتی فراهم شود تا استادان در فرصت‌های آینده با ظرفیت‌های دانشگاه بیشتر آشنا شوند، به‌خصوص منابع معنوی که از گذشتگان به میراث رسیده و امیدوارم نگهبان خوبی برای این میراث باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: آمار رشد اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد رو به رشد است و از ۱۴ شرکت برتر دانش‌بنیان کشور -که در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور داشتند- یکی از شرکت‌های ما در این جمع حضور داشت و موجب افتخار است که خاستگاه و محل رشد این شرکت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بوده است.

نجفی تبیین کرد: بیش از ۲۰ مجله با درجه ممتاز و شرکت‌های فناوری و مراکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان داریم و از همکاران خود تقاضا دارم که درباره شناخت ظرفیت‌های دانشگاه اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و به ما ایده بدهند تا همگی با هم در مسیر پیشرفت دانشگاه قدم برداریم.

وی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور در موضوعات مختلف است، بنابراین از استادان تقاضا دارم که دانشجویان را با طرح‌های اجرایی از جمله طرح پویش آشنا و برای شرکت در آن ترغیب کنند تا با فضای اشتغال و کار آشنا شوند، چراکه علاقه‌مندیم دانشجویان ما فقط در حوزه تئوری موفق بار نیایند بدون اینکه در حوزه عملی و تجربی مهارتی داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با تأکید بر اینکه برای ما مهم است که درصد بالایی از دانشجویان ما وارد بازار کار شوند، ادامه داد: طرح دوم، طرح نشاط است؛ این طرح تنها مربوط به دروس معارف و عمومی نیست و باید به همه درس‌ها تسری پیدا کند و باید در این طرح، استاد، کلاس را به صورت کارگاهی در محیط مرتبط با درس برگزار کند تا فضایِ واقعی ملموس مرتبط با درس تجربه شود.

نجفی متذکر شد: تحلیل استادان برای دانشجویان بسیار مهم است و اگر استادان از طرح‌های دانشگاه استقبال نکنند با مشکل مواجه خواهیم شد و امروز کشور ما به شدت نیازمند نیروی متخصص است و باید کمک کنیم تا به این مهم دست یابیم.

وی با بیان اینکه معلمی انتخاب ما بود، چراکه معتقدم معلمی تنها با عشق استمرار می‌یابد، خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه دنبال پیشرفت هستیم، بنابراین ۸۰ شرکت دانش‌بنیان ما باید به ۳۰۰ شرکت برسد و همانگونه که در رشته‌های مامایی و پرستاری رو به پیشرفت هستیم، در رشته‌های فنی و مهندسی، انسانی و دیگر رشته‌ها هم باید پیشرفت کنیم.

دو اتفاق مهم آموزشی در دانشگاه آزاد اصفهان

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) هم اظهار کرد: با افتخار و مسرت، روز معلم و استاد را خدمت همه استادان تبریک می‌گویم و یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مطهری را گرامی می‌داریم، امیدوارم در عرصه علم، مفید واقع شده و جایی را باز کرده و اثری مثبت و ماندگار از خود بجای بگذاریم.

سیدحسن حجازی افزود: در سال گذشته، دو اتفاق مهم را رقم زدیم و در سال جاری دنبال ارتقای کیفیت هستیم؛ بخش نخست مربوط به اساتید وابسته و جذب آنها بود که در رشته‌های مختلف، فرآیند جذب آغاز شد و با جلسات مصاحبه این فرآیند در حال پیگیری است و در سال جدید به دنبال همکاری رسمی با این اساتید هستیم.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان متذکر شد: بخش دوم به‌کارگیری و استفاده از دستیاران آموزشی از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بود که فارغ از محل تحصیل دستیاران، از آنها استفاده کردیم و با استقبال دانشجویان دکتری مواجه شدیم و در این قالب همکاران خوبی یافتیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد