Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی درباره نحوه برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دانشجویان غایب در آموزش مجازی گفت: برای این دسته از دانشجویان برنامه‌ ویژه‌ای داریم.

محمود پوریوسف در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی در آماده‌سازی زیرساخت‌های فیزیکی به‌منظور آموزش برخط اظهار کرد: برای اجرای سامانه آموزشیار آمادگی کامل داریم و حتی زیرساخت‌ها را آماده کرده‌ایم و از زمان صدور مجوز قادر خواهیم بود دروس دانشجویان را در سامانه آموزشیار بارگذاری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامانه آموزشی «سیدا 4» و «LMS» نیز آماده هستند.

وی با بیان اینکه در ترم گذشته آموزش و آزمون مجازی را با موفقیت پشت‌سر گذاشتیم، درباره محرومیت برخی از دانشجویان و دسترسی نداشتن به اینترنت بیان کرد: پهنای باند را در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی افزایش دادیم و تعامل خوبی با مخابرات استان داریم و زمان آزمون مجازی پهنای باند افزایش می‌یابد و دانشگاه آزاد اسلامی نیز هزینه‌ای متقبل نخواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی و واحد ارومیه اضافه کرد: مسلماً افزایش پهنای باند و سامانه‌هایی که برای رفع مشکلات و سؤالات دانشجویان و اعضای هیئت علمی راه‌اندازی کرده‌ایم، راهکار بسیار خوبی است، یعنی طی 24 ساعت به سؤالات پاسخ می‌دهیم.

آموزش نحوه شرکت در کلاس‌ها به دانشجویان در فضای مجازی

پوریوسف عنوان کرد: فیلم‌های آموزشی مختلفی را در فضای مجازی بارگذاری کرده‌ایم و نحوه واردشدن به کلاس‌های مجازی و نحوه پاسخ‌دهی به سؤالات تستی و تشریحی به دانشجویان آموزش داده می‌شود.

وی در واکنش به برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دانشجویان غایب در ترم‌های گذشته و ترم جاری نیز به آنا گفت: فایل دروسی که در کلاس‌های مجازی ارائه می‌شود به‌صورت اتوماتیک ضبط شده و در دسترس دانشجویان قرار می‌گیرد. علاوه بر این، در موارد خاص بخش فناوری ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی نواقص را رفع کرده‌ است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی با اشاره به تجربیات 6 ماه گذشته این دانشگاه در برگزاری آموزش مجازی تبیین کرد: این موضوع تجربه بسیار بزرگی بود، به‌طوری ‌که دانشجویان و اعضای هیئت علمی از توان فناوری لازم در فضای مجازی برخوردار شدند.

آموزش مجازی در ترم گذشته تجربه گرانبهایی بود

پوریوسف یادآور شد: آموزش مجازی تجربه‌ای گرانبها بود که از یک سو اقتدار دانشگاه آزاد اسلامی را نشان داد که توانست در شرایط فعلی این فضا را مدیریت کند و از سوی دیگر سامانه آموزشیار فعال شد و در مرحله نهایی شدن است.

وی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بالایی برای دفاع از پایان‌نامه و رساله به صورت مجازی دارد و این موارد نشان‌دهنده توان دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در پاسخ به این سؤال که آیا سامانه آموزشیار شما فعال شده است؟ خاطرنشان کرد: سامانه کامل است و فقط هماهنگی‌های نهایی باقی مانده تا به‌صورت روتین و ایده‌آل به دانشجویان و اعضای هیئت علمی سرویس‌دهی کند.

پوریوسف درباره اینکه اگر دانشجویانی به هر دلیل در کلاس‌های مجازی حضور نیابند چه عاقبتی خواهند داشت؟ گفت: درصورتی‌ که دانشجویانی به‌دلیل دسترسی نداشتن به اینترنت در کلاس‌های مجازی حضور نیابد، آنان را کمک می‌کنیم و امکانات لازم را دراختیارشان قرار خواهیم داد؛ اما اگر در کلاس مجازی حضور نیابند، غیبت می‌خورند.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی استان آذربایجان غربی آموزش مجازی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار آذربایجان غربی کلاس های مجازی آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد